Espardenyes Tradicionals 

 • 25,95 €

  Espardenya de pagès tradicional feta a mà de forma artesanal tal com es feia antigament, amb tota la pala coberta i tres vetes per banda.  La sola és de jute, és la sola més tradicional i feta a mà, fresca i còmode, cal evitar la humitat per tal d’allargar la seva vida.

 • 24,95 €

  Espardenya de pagès tradicional feta a mà de forma artesanal tal com es feia antigament, amb tota la pala coberta i tres vetes per banda.  La sola és mixta i està composta de jute i una petita capa de goma vulcanitzada per tal de fer-les més resistents i flexibles. Recomanada per terrenys urbans, balls tradicionals i pel teu dia a dia.

 • 24,95 €

  Espardenya de pagès tradicional una de les més utilitzades. Estan fetes a mà de forma artesanal tal com es feia antigament, amb tota la pala coberta i tres vetes per banda.  La sola és de pneumàtic i està composta de jute i una capa de pneumàtic negre per tal de fer-les molt resistents, cosa que fa que la humitat del terra no penetri directament al jute....

 • 24,95 €

  Espardenya de pagès tradicional feta a mà de forma artesanal tal com es feia antigament, amb part de la pala coberta i tres vetes per banda.  La sola és de pneumàtic i està composta de jute i una capa de pneumàtic negre per tal de fer-les molt resistents, cosa que fa que la humitat del terra no penetri directament al jute. Recomanada pel camp i balls...

 • 24,95 €

  Espardenya de pagès tradicional feta a mà de forma artesanal tal com es feia antigament, amb part de la pala coberta i tres vetes per banda.  La sola és mixta i està composta de jute i una petita capa de goma vulcanitzada per tal de fer-les més resistents i flexibles. Recomanada per terrenys urbans, balls tradicionals i pel teu dia a dia.

 • 40,00 €

  Espardenya de pagès tradicional feta a mà de forma artesanal tal com es feia antigament a Valls. Un model que vam recuperar als anys 60 d’un client que va trobar-ne un parell a les golfes de l’antiga casa dels seus avis.  Les vetes van de davant cap a enrere superposant-se al davant i obrint-se cap els costats. 

 • Et pots posar en contacte amb nosaltres per tal de personalitzar la teva espardenya, combinada amb dos colors o més, amb el model, la sola que més t’agradi.  No dubtis en ser creatiu i contacta’ns.  

 • 30,00 €

  Espardenya de pagès tradicional feta a mà de forma artesanal tal com es feia antigament, amb tota la pala coberta i set vetes per banda. Aquest model era molt demanat per els qui les utilitzaven per treballar al camp, ja que les feien molt més resistents.  La sola és de jute, és la sola més tradicional i feta a mà, fresca i còmode, cal evitar la humitat...