AVÍS LEGAL I POLÍTICA DE PRIVACITAT

 

INFORMACIÓ LEGAL LSSIYCE

D'acord amb les obligacions previstes en la Llei 34/2002, de serveis de la Societat de la Informació i de comerç electrònic (d'ara endavant LSSIYCE), Candela Pau Alentorn manifesta que el domini www.terradespardenyes.cat és propietat de Candela Pau Alentorn, amb CIF 77782707L, i domicili al C / Sant Antoni no40, Valls 43800.

Candela Pau Alentorn no pot assumir cap responsabilitat derivada de l'ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació apareguda en les seves pàgines.

Amb els límits establerts a la llei, www.terradespardenyes.cat no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions contingudes en les seves pàgines d'Internet. Els continguts i informació de les pàgines d'Internet són elaborades per professionals degudament qualificats per a l'exercici de la seva professió. No obstant això, els continguts i informació no es vinculen a la vista, ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap tipus, ja que es tracta merament d'un servei ofert amb finalitats informatives i informatives.

Les pàgines d'Internet poden contenir enllaços a altres pàgines de tercers. Per tant, no pot assumir la responsabilitat dels continguts que puguin aparèixer en pàgines de tercers. Els textos, imatges, sons, animacions, programari i altres continguts inclosos en aquest lloc web són propietat exclusiva de www.terradespardenyes.cat o dels seus llicenciats. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el consentiment exprés de www.terradespardenyes.cat.

 PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

En virtut de la normativa de protecció de dades personals, l'assabentem que les seves dades personals són responsabilitat de www.terradespardenyes.cat

La finalitat d'aquest tractament és mantenir la gestió i control del correu electrònic, així com el llibre de contacte i respondre a la seva sol·licitud. Aquestes dades no es comunicaran a tercers i es conservaran mentre siguin imprescindibles o legítimes per a la finalitat que van ser captades.

També pot presentar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.

D'acord amb l'esmentada normativa, podrà indicar la revocació del consentiment prestat, així com exercir els drets d'accés, rectificació o supressió, la limitació del tractament o oposició, així com el dret a la portabilitat de les dades. Aquestes sol·licituds hauran d'enviar un correu electrònic a hola@terradespardenyes.cat.

 

PROPIETAT INDUSTRIAL I INTEL·LECTUAL

Aquest lloc web és propietat de www.terradespardenyes.cat Els drets de propietat intel·lectual i drets d'explotació i reproducció d'aquest lloc web, les seves pàgines, pantalles, la informació que contenen, la seva aparença i disseny, així com els enllaços ("hiperlinks") establerts des d'ella a altres llocs web de qualsevol filial i /o empresa dominada de www.terradespardenyes.cat, són propietat exclusiva d'aquest, llevat que s'especifiqui expressament el contrari.

Qualsevol denominació, disseny i/o logotip, així com qualsevol producte o servei oferts i reflectits en aquest lloc web, són marques degudament registrades per Candela Pau Alentorn, les seves societats filials i/o dominades per tercers.

Qualsevol ús indegut de les mateixes per persones diferents del seu legítim titular i sense el consentiment exprés i inequívoc d'aquest podrà ser denunciat i perseguit a través de tots els mitjans legals existents en l'ordenament jurídic espanyol i/o comunitari.

Els drets de propietat intel·lectual i marques de tercers estan destacats convenientment i han de ser respectats per qualsevol persona que accedeixi a aquesta pàgina, no sent responsabilitat de www.terradespardenyes.cat l'ús que l'USUARI pugui dur a terme al respecte, amb exclusiva responsabilitat en la seva persona.

Per a ús personal i privat només es permet descarregar els continguts, copiar o imprimir qualsevol pàgina d'aquest lloc web. Queda prohibit reproduir, transmetre, modificar o suprimir la informació, contingut o advertències d'aquest lloc web sense l'autorització prèvia i per escrit de www.terradespardenyes.cat

www.terradespardenyes.cat no transfereix la propietat del seu programari als usuaris. L'usuari és el propietari del suport en el qual es grava el programari. www.terradespardenyes.cat és titular de tots els drets de propietat industrial i intel·lectual, inclòs el programari. Si l'usuari transfereix el programari d'aquest lloc web al seu terminal, no podrà disseccionar per estudiar i descompilar, traduir la versió del codi objecte original o el seu idioma a un altre codi o idioma.

 

PREU I DISPONIBILITAT D'ARTICLES

Els preus dels productes que apareixen al lloc web inclouen I.V.A., però no les despeses d'enviament, que s'afegiran a l'import total dels productes seleccionats. www.terradespardenyes.cat es reserva en tot moment i unilateralment el dret a modificar sense previ avís el preu dels seus productes.

Totes les comandes estan subjectes a la disponibilitat del producte. Si hi ha algun problema amb l'estoc dels articles, se li informarà immediatament per fer un canvi per un altre producte o per reemborsar la diferència.

ENVIAMENTS

Tots els enviaments es realitzen amb urgència les 24-48 hores (península). No podem garantir aquests terminis de lliurament, encara que procurem que l'empresa de transport els compleixi sempre que sigui possible.

Els terminis de lliurament dependran de la disponibilitat de cada producte, que s'indica en cada producte ofert. Les comandes que incloguin múltiples articles faran un únic enviament i el termini de lliurament correspondrà a l'article el termini de lliurament del qual sigui més llarg.