Totes les formes de pagament a terradespardenyes.cat són 100% segures. En el moment de formalitzar la compra pot escollir lliurement com pagar-la, triant un dels següents mètodes:

Transferència bancària

És important que indiqui en moment de fer la transferència el seu nom i número de comanda. Aquesta quedarà validada després de fer la transferència i l’enviament serà realitzat en breus.

El pagament ha de ser realitzat en EUROS i totes les possibles comissions de canvi de divisa o bancàries aniran a càrrec seu.

Poden enviar el comprovant de la transferència al nostre correu hola@terradespardenyes.cat però en qualsevol cas, la comanda no serà valida fins que no tinguem la confirmació bancària de la transferència.  

Targeta de crèdit, dèbit, VISA o MASTERCARD

El pagament amb targeta de crèdit o dèbit es realitza directament amb el TPV virtual de la nostra entitat bancària (La Caixa). Aquest mètode utilitza un servidor, el qual fa servir la tecnologia SSL (Secure Socked Layer), en el que tot l’intercanvi d’informació va xifrat.

En el moment de realitzar el pagament mitjançant el TPV, se sol·licitaran sempre les dades següents: el número de targeta, la data de caducitat i el codi de validació, per tal d’aportar  més seguretat en la transacció.

Recordar que tota transacció amb la nostra e-commerce és 100% segura.

És necessària una clau personal exclusiva per realitzar pagaments via Internet, la qual és facilitada per la seva entitat bancària.

 Paypal

Paypal és un dels mètodes de pagament per Internet més segurs, fàcils i ràpids. Per poder-se registrar ha d’entrar a http://www.paypal.com i omplir el formulari. La creació del compte és totalment gratuïta. Més informació al lloc web anteriorment escrit.

Aquest servei tindrà un cost addicional del 3%.

Desestiment

És la facultat que tens com a client per cancel·lar el contracte de compravenda, informant Terra d'Espardenyes en el termini establert.

Disposes d'un termini de catorze (14) dies des del moment en què reps el producte per desistir del contracte, d'acord amb el que estableix l'article 71 del Reial Decret Legislatiu 1/2007, de 16 de novembre.

Per retirar-te del producte només has d'enviar-nos un correu electrònic a hola@terradespardenyes.cat, en un termini inferior a 24h rebràs una resposta, de com procedir. També podeu optar per enviar per correu postal al C/Sant Antoni n40, Valls (CP43800).  Finalment, la devolució dels productes rebuts també és plenament vàlida. 

El dret de desistiment és gratuït. Tingues en compte que segons l'article 103 c) del Reial Decret 1/2007, no tindràs dret a desistir del contracte si el producte s'ha realitzat per ordre personalitzat.

Devolucions

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini màxim de 14 dies naturals, a comptar a partir de la data d’entrega, per retornar el producte.

L’enviament del producte retornat corre a càrrec del client, us podeu posar en contacte amb nosaltres per oferir-vos un preu especial en la recollida. En cas de canvi, el següent enviament es farà amb càrrec de transport addicional.

A més, ens hauríeu de fer arribar un correu a hola@terradespardenyes.cat anunciant-nos el retorn/canvi.

En rebre’l, observarem si el producte ha estat utilitzat, i en aquest cas, el canvi no es podrà realitzar.

També pot dirigir-se a la plataforma de resolució de litigis per compres en línia de la Comissió Europea (Resolució de Litigis En Línia "O.D.R." accedint al següent enllaç: https://cec.consumo.gob.es/CEC/web/home/index.htm. Tot això sense perjudici d'acudir a la Junta Arbitral de Consum de la seva demarcació.